Ansvarsfraskrivelse

Akkuratesse

Vær opmærksom og tag ansvar. Bloggen vil repræsentere generel inspiration og generelle anbefalinger med baggrund i min erfaring, og hvad der ellers rører sig i verdenen omkring MS. Der kan ikke garanteres for nøjagtigheden af indholdet på bloggen eller andet indhold, der henvises til.

Du accepterer ansvar for egen sikkerhed ved brug af bloggen.

Vær lydhør overfor individuelle forhold

Alle med MS er forskellige. Det er vigtigt, at være opmærksom på dette.

Jeg kan ikke rådgive individuelt eller tage højde for din individuelle situation og sundhedstilstand. (eksempelvis dine omgivelser, din MS, evt skader og skavanker, fysiske, mentale og kognitive forhold eller øvrige sundhedsmæssige og personlige forhold. Dette gælder både nuværende og tidligere forhold, der måtte være vigtige for din sikkerhed og dit velbefindende).   

Vær opmærksom på eget ansvar og risici

Det vil være dit eget ansvar at afgøre, om du skal lade dig inspirere eller ej. Du alene vil være ansvarlig for at bestemme hvilke aktiviteter og forslag, der er relevante for dig, og som du kan bruge (sikkert og forsvarligt) med baggrund i dit mobilitetsniveau og dine nuværende og tidligere sundheds- og personlige forhold. Det vil til enhver tid være bedst at søge råd hos dit eget team af fagpersoner, som kender dig godt og har den fornødne viden til individuel rådgivning.

Gør du brug af inspirationen på bloggen, accepterer du frivilligt fuld ansvar for alle risici involveret (både bekendte og ubekendte både i forhold til dig selv og dine omgivelser). Bloggen kan ikke holdes ansvarlig.

Vær lydhør! Det er ikke alle ting, der virker for den enkelte person med MS. Betragt bloggen som ideer, inspiration og forslag til at leve med MS. Det er udenfor bloggens rækkevidde at rådgive individuelt i forhold til, hvad der vil virke for dig. Det er vigtigt at forstå, at jeg med denne blog ikke har et terapeut-patient forhold til dig. Jeg kan ikke holdes til ansvar for din individuelle situation og ej heller rådgive i forhold til den.

Vær opmærksom på egne grænser og variabilitet

Du accepterer ansvar for din egen sikkerhed i forbindelse med brug af bloggen. Jeg vil råde dig til især at være opmærksom på din egen situation i forhold til dit mobilitetsniveau, da du tager ansvar for at arbejde indenfor dine egne grænser. Derudover vil jeg påpege eventuel variabilitet i din MS i forhold til foreksempel fatigue, temperatur, smerter med videre.

Lyt til din krop og mavefornemmelse. Tag fornødne pauser! De er nødvendige i forhold til at tage ansvar for din egen sikkerhed. 

stop, drawing, icon
Take home message
  • Vær opmærksom og tag ansvar.  Ved brug af bloggen accepterer du ansvar for din egen situation, fysik, omgivelser og sikkerhed.
  • Du accepterer at friholde bloggen for ansvar.
  • Tag ikke unødvendige chancer i forhold til din egen sikkerhed og dine omgivelser.
  • Rådfør dig altid med relevante fagpersoner tilknyttet dig.
  • Brug respektfulde ressourcer når du søger viden om din MS.  Se MS Trust.
Spread the love