5 nemme skridt på vejen til Blog Heaven

I min voksende iver efter at starte min egen blog, har jeg læst mange forskellige og fantastiske blogge. Måske har du også skrevet i google “find bloggere der skriver om sclerose”? Hvis du har, så har du sikkert også en favoritliste med bloggere, der beskriver MS. Hvis ikke, så får du mine bud her i dette indlæg.

De forskellige bloggere er forskellige steder i deres rejse med MS. Ligegyldigt hvor du er i din rejse, så er jeg sikker på, at du også kan finde en blogger, der kan inspirere dig! En, der inddirekte kan give dig ro og støtte. En, der kan frembringe en tåre i øjenkrogen. En, der kan sprede budskabet om MS. Eller en, der måske bare får dig til at skraldgrine! Hvem har ikke lyst til et godt grin. Her griner vi med og ikke ad. Husk humor er en vigtig del af coping strategierne til at leve godt med MS. Se tidligere indlæg om coping.

Jeg er klar til listen af bloggere, der skriver om MS

1/ Fru Holmboe er en dansk blog med hudløs ærlige og finurlige beretninger om livet med MS og en hverdag, hvor Charlotte forsøger at få det bedste ud af livet med sclerose. Der er stof til eftertanke både til mennesker med og uden sclerose.

2/ Martin Baum er både blogger og forfatter Han skriver så fint og elegant om MS. Læs f.eks. hans tanker i forbindelse med Fars dag via linket. Martin har haft MS i mange år og deler gerne ud af sine erfaringer og tanker på diverse MS blogs såsom MS Trust, MS society og Shift.ms.

3/ Heather står bag bloggen Dinosaurs donkeys and MS. Hvis du har hang til en dejlig, upbeat og positiv tilgang til MS (og måske også til hæklede dyr), så vil du elske bloggen. Både Martin og Heather har tidligere bidraget positivt til blog indlæg på denne blog.

4/ Mark Webb er et godt bud, hvis du har brug for et grin. Men glem ikke, at han også deler ud af vigtige budskaber om diversitet med mere. Hans tilgang til MS er positiv og super sjov. Den kan få de fleste til at trække på smilebåndet eller grine højlydt.

5/ Ardra er en canadisk blogger med god stil, der bl.a. beskriver sig selv som rollator super model.

Listen er i en tilfældig rækkefølge, og den kunne blive meget længere – men jeg stopper nu for overskuelighedens skyld.

Hvad med dig?

Nu er det din tur! Jeg er sikker på, at der også er en blogger til dig.

  • Har du fundet din favorit blogger?
  • Eller blogger du selv om MS?

Måske har du fået lyst til at skrive din egen blog om MS! Skal du være med på listen af bloggere, der skriver om sclerose? Eller om noget helt andet?

At skrive kan være en terapeutisk aktivitet, som mange finder brugbar i forhold til at bearbejde deres egne følelser.

De fleste finder med tiden en vej gennem MS. Det vil du også gøre!

Du kan lade dig inspirere af andre bloggere eller være med til at inspirere med din blog! Det står dig frit for.

Spread the love

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.