10 gode grunde til at deltage i landsindsamlingen for Scleroseforeningen

I det følgende vil jeg reklamere for scleroseforeningens landsindsamling, der løber af stablen søndag 12.9.21.

Måske har du MS eller måske har en i din omgangskreds? Scleroseforeningen er god til at give landsindsamlingen en personlig vinkel ved at spørge – hvem samler du ind for? Det er måske netop den personlige vinkel, der gør indsamlingen lidt speciel.

Hvis du har været med før, så kender du sikkert allerede mange gode grunde til at deltage i landsindsamling for sclerose.

Jeg nævner nu alligevel 10 grunde her for en sikkerheds skyld – måske er der et par nye input, som du ikke lige har tænkt over.

Du siger ja til at være indsamler, fordi du ved:

1/ at forskning i MS er vigtig

2/ at det er sjovt

3/ at det er en humør booster

4/ at du møder nye mennesker

5/ at du er en del af noget større

6/ at du får en tilfredshedsfølelse ved at give noget tilbage til samfundet i form af din tid

7/ at det styrker dine personlige værdier

8/ at det støtter en god sag og skaber opmærksomhed omkring MS

9/ at du kan være en rollemodel for dine børn. Hvis de deltager sammen med dig, lærer du dem en vigtig lektion i det virkelige liv. Vis dem, at de kan gøre en positiv forskel for andre. De lærer om generøsitet og taknemmelighed

10/ at du kan skabe stærkere bånd med din familie og venner ved at invitere dem til at deltage – enten med dig eller på deres egen rute. Det kræver, at du er modig og inviterer dem. Dit mod giver måske afkast i forhold til flere indsamlere  – og på det personlige plan styrker du forholdet mellem din familie eller venner, da det fælles mål styrker jeres forhold.

Er du klar til at være sammen mod sclerose?

Fandt du en eller flere gode grunde til at deltage i landsindsamlingen for sclerose?

Tænk hvis vi alle fik mindst en ny indsamler med i år! Sikke en forskel vi kunne gøre for forskning i sclerose og for dig!

Opfordringen er hermed givet videre. Jeg håber, at I alle griber den! Selvfølgelig gør I det – for I er jo til at regne med. Tusind tak.

Vi ses derude.

P.S. Det er her, det foregår:

https://www.scleroseforeningen.dk/sammen-mod-sclerose

Landsindsamlingen er i høj grad med til at skabe opmærksomhed omkring MS. A pro pos denne opmærksomhed…. der er også mange bloggere med MS, som sætter MS på dagsordenen. Læs om nogle af dem her.

Spread the love

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.